You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Scaun auto 0-36 kg Isofix Cosatto All in all Rotate Dragon Kingdom

  • Producator: Cosatto
  • Cod Produs: Cosatto All in all Rotate Dragon Kingdom
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
1,649.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679
Cosatto All in All Rotate 0-36kg Culoare Dragon Kingdom

Te intrebi ce scaun de masina face totul? Cosatto All in All Rotate este aici. Cu opțiuni de montare ISOFIX si potrivite pe toate etapele de pana la 36 kg (aproximativ 12 ani). Cosatto All in All Rotate vine cu toate caracteristicile excelente ale modelului All in All +, inclusiv protectia impotriva impactului lateral, precum si o caracteristica excelenta de rotire pentru accesul mai usor al copilului.

5 motive pentru a cumpara :

All in All Rotate este ISOFIX de la 0+ si include Face Rear Extended (ERF). S-a dovedit stintific ca este mai sigur sa calatoriti cu copilul in scaun, in pozitia cu spatele spre directia de mers pentru mai mult timp, modul nostru ERF All in All Rotate este potrivit pana la 18 kg (aproximativ 4 ani) pentru o siguranta excelenta.
Rotire usoara pentru acces. All in All Rotate poate fi rotit spre lateral pentru a putea fi accesat usor pe usa masinii prin simpla apasare a unui buton. Nu va mai intindeti si nu va aplecați cand ridicati copilul sau cand ii cuplati centura. Apoi All in All Rotate se poate bloca usor in pozitia de care aveti nevoie.
Multi-Fit. All in All Rotate este potrivit pentru o mare varietate de masini, indiferent daca au puncte de ancorare ISOFIX sau nu. Indreptat spre spate pana la 18 kg (aproximativ 4 ani) sau orientat spre fata pana la 36 kg (aproximativ 12 ani). Potrivit atunci când este centrat în toate modurile (0 + / 1/2/3), modul ISOFIX pentru grupa 0/1 si ISOFIT pentru grupul 2/3.
Securitate sporita. Cu un sistem exclusiv de prindere in 5 puncte plus sistemul Anti-Escape si un sistem de protectie impotriva impactului lateral Flip-out reglabil, plus mai multa captusire, All in All aduce un plus de siguranta in masina.
Confortabil si usor. O centura cu reglaj usor si un indicator de blocare inclinat sunt doar doua functii noi pe care le-am adaugat pentru a imbunatati confortul si usurinta experientei in All in All Rotate.

Specificatii:

Proiectat și testat pentru grupele 0 + / 1/2/3.
Potrivit de la nastere pana la 36 kg (aproximativ 12 ani)
Inclinat spre spate intre 0-18 kg (aproximativ 4 ani)
Spre fata de 9-36 kg (aproximativ 12 ani)
Montare cu centura universala pentru modurile grupele 0 + / 1/2/3.
ISOFIX universal in grupa 0 + / 1
ISOFIT in grupa 2/3. (15-36kg)
Respecta normele R44.04
Evolueaza impreuna cu copilul tau. Inaltimi reglabile ale umerilor și tetierei pentru pozitia perfecta.
Cand sunteti in stationare, puteti roti scaunul pentru un acces usor la copilul dvs. pe ușa masinii. Conduceti intotdeauna cu scaunul in pozitie fixa. Rotirea scaunelor este destinata numai utilizarii stationare.
Protectie impotriva impactului lateral, forma scaunului conturat cu panouri laterale adanci, construite pentru a absorbi impactul.
Include un sistem patentat de 5 puncte plus anti-evacuare. (Numai pentru grupa 1).
Huse centura pentru piept și burta antiderapante incluse.
Materialele moi lavabile si detasabile.

Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5