You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Politica de Retur

Returul produselor comandate online de catre persoane fizice se accepta sub urmatoarele conditii:

-Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile de la primirea coletului.
-Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura.
-Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare.
-Costurile de transport retur, vor fi suportate de client.
-In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic la 0760-317-679 sau prin e-mail la contact@carucioaredecopii.ro pentru a stabilii detalile de returnare.

-Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare.

-Daca produsul returnat este deteriorat, lipsesc elemente din pachet sau ambalaje, prezinta semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs NOU, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului, cu specificatia platii tansportului tur-retur de catre client.

-Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora si va suporta costurile pentru a aduce produsul la starea initiala.
-Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 10 de zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar furnizat de cumparator.

Conform legislatiei din Romania in viguare puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile de la livrare. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara fara invocarea vreunui motiv.
Potrivit Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, conform:
*ARTICOLUL 9 "Dreptul de retragere (1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.*ARTICOLUL 14 "Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii (2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.
(3) Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere. Indiferent de situaţie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu
art. 6 alin. (1) lit. h).", consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatea Trieste Product impex ce administreaza siteul www.carucioaredecopii.ro,  ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Legislatia in vigoare legata de aceste aspecte o gasiti pe site-ul ANPC
Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numerele de telefon 0760-317-679 sau 0723 666 005 si la adresa de e-mail contact@carucioaredecopii.ro.

In momentul efectuarii oricarei comenzi se aplica in totalitate conditiile de retur de mai sus!