You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Scaun auto Cybex Pallas S-Fix 9-36kg Culoare Soho Grey

  • Producator: Cybex
  • Cod Produs: Scaun auto Cybex Pallas S-Fix 9-36kg Culoare Soho Grey
  • Disponibilitate: La Comanda
1,650.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679
Scaun auto Cybex Pallas S-Fix 9-36kg Culoare Soho Grey

Nimic nu se potriveste! Prea mic! Expresii comune intalnite in primul an de viata al copilului dumneavoastra. Pallas S-Fix se va potrivi perfect de-a lungul anilor : fiind un scaun 2-in-1, este conceput sa creasca odata cu copilul dumneavoastra incepand cu 9 luni si pana la 12 ani.

Scutul de impact, optimizat, reduce riscul aparitiilor unor vatamari grave ale gatului fara a lua din spatiul de joaca al copilului. Cand este momentul pentru somn, tetiera inclinabila, patentata, previne caderea in fata a capului copilului. Aceasta sprijină capul să rămână în permanență în zona de siguranță a tetierei, ceea ce este deosebit de important în caz de coliziune laterala. Impreuna cu tetiera, sistemul L.S.P ofera o siguranta crescuta reducand fortele unui impact lateral.

– Scut de impact ajustabil cu o singura mana (Gr. 1): Scutul de impact, optimizat, al Pallas S-Fix reduce riscul vatamarilor grave ale gatului fara a lua din spatiul de joaca al copilului si are o performanță globală îmbunătățită în caz de accident. Ajustarea cu o singura mana a scutului de impact asigura o usurinta in utilizare de catre parinte. Forta unui impact frontal este distribuita pe suprafata scutului de impact si absorbita de materialele acestuia. Sistemul acesta se aseamana cu un airbag umflat si ajuta la reducerea semnificativa a fortelor unui impact in cazul unui accident. Centura masinii nu raneste copilul, in timp ce capul, gatul, umerii si organele interne sunt protejate. Scutul de impact,(patent in asteptare), cu noul desgin, ajustabil cu o singura mana, se poate pune intr-o pozitie ce permite confortul copilului oferind mai multa libertate de miscare a jumatatii superioare a corpului dar si siguranta maxima in special in cazul impacturilor frontale atunci cand este comparat cu sistemele conventionale de centuri in 5 puncte.

– Mecanism patentat de inclinare a tetierei: Tetiera ce se poate inclina previne caderea spre inainte a capului copilului in timp ce acesta doarme. Acest lucru asigura ramanerea in zona de siguranta a capului copilului in permanenta, lucru ce este important in cazul unui impact lateral

– Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat (Sistem L.S.P): Extensibil in partea cea mai apropiata de portiera masinii. Sistemul L.S.P al Pallas S-Fix ofera siguranta crescuta in cazul unui impact lateral. Sistemul L.S.P reduce fortele unui impact in cazul unei coliziuni laterale cu aproximativ 25%, comparat cu un acelasi scaun fara L.S.P extins.

– Ajustare a inclinarii cu o singura mana (Gr.1): Pentru o calatorie relaxata si linistita. Functia de ajustare a inclinarii cu o singura mana usureaza ajustarea pozitiei de somn a lui Pallas S-Fix de catre parinti in timp ce au o mana libera.

– Scaun auto 2 in 1: Pallas S-Fix este un scaun auto 2-in-1 ce se ajusteaza dezvoltarii copilului dumneavoastra si poate fi utilizat incepand cu 9 luni si pana la 12 ani. In Grupa 1, scutul de impact ajustabil, are rol de airbag umflat si in cazul unui impact protejeaza impotriva vatamarilor gatului fara a fi restrictiv. Pentru copiii incepand cu varsta de 3 ani, scaunul poate fi convertit cu usurinta intr-un scaun de Grupa 2/3 din seria Solution.

– ISOFIX Connect: The Pallas S-Fix is equipped with ISOFIX for easy installation and extra stability. Can also be used in vehicles without ISOFIX.

– Carcasa din material ce absoarbe energia impactului: Structura materialului flexibil absoarbe forta in caz de impact.

– Sistem de ventilare: Ofera o temperatura confortabila a scaunului pentru copilul dumneavoastra, chiar si in zilele calde.

– Tetiera cu 12 trepte de ajustare in inaltime: Oferă ajustare personalizată pentru o protecție confortabilă pe măsură ce copilul crește.

– Sezut extra larg si extra adanc: Asigură o calatorie confortabilă pentru copilul dumneavoastra de-a lungul anilor.

Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5