You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Patut din lemn pentru copii Sleigh

  • Producator: LoliBebe
  • Cod Produs: Patut din lemn pentru copii Sleigh
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
899.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679
Patut din lemn pentru copii Sleigh

Patutul pentru bebelusi Sleigh, oferit de LoliBebe,are un design elegant, modern,ce se poate transforma cu usurinta intr-un pat junior, care poate fi folosit pana in jurul varstei de 7-8 ani, dupa care il veti putea folosi ca si mini-sofa. Este confectionat din lemn , ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate in timp, astfel ca il veti putea folosi si pentru fratiorii mai mici.

Etapa 1 – Patut pentru bebelusi

In aceasta etapa, patutul va fi folosit cu ambele laterale integrate si cu salteluta fixata la nivelul preferat. Salteluta are 3 pozitii de fixare, in functie de varsta bebelusului si preferintele parintilor. Lateralele sunt fixe, pentru siguranta maxima a copilului. Sertarul se integreaza perfect sub patut si este foarte util pentru depozitarea hainutelor si a celorlalte lucrusoare de care are nevoie bebelusul. Atat lacul utilizat pentru finisare, cat si cleiul utilizat la imbinarea componentelor suntcertificate ca fiind non-toxice. Patutul este foarte stabil, gratie structurii sale din lemn, precum si a designului conceput in acest sens – astfel parintii vor putea sta linistiti, stiind ca micutul este in siguranta.

 Etapa 2 – Pat Junior

Patutul pentru bebelusi se transforma cu usurinta in pat junior, odata ce micutul este pregatit sa faca aceasta tranzitie. Transformarea se face foarte usor, prin indepartarea unei laterale si fixarea saltelutei la cel mai jos nivel. Tranzitia la pat junior se poate face din momentul in care bebelusul poate urca si cobori singur din patut si gratie dimensiunilor mari, se poate folosi in aceasta etapa pana in primele zile de scoala (7-8 ani).

 Etapa 3 – Sofa chic

Doar pentru ca micutul este deja…marisor si e pregatit pentru o noua tranzitie, intr-un pat normal, nu inseamna ca patutul Sleigh si-a pierdut utilitatea. Prin integrarea uneia din laterale si pastrarea saltelutei la cel mai jos nivel, patutul  se transforma in cea mai chic mini-sofa, care poate fi folosita atat pentru relaxare, cat si pentru joaca. Sertarul poate fi indepartat, sau se poate pastra in continuare, ca si spatiu aditional de depozitare.

Dimensiune saltea compatibila (nu este inclusa in colet): 140 x 70 cm

Detalii tehnice:

Dimensiuni exterior: 160 x 80 x 91 cm

Dimensiuni interior: 140 x 70 cm

Culoare: Venghe sau ALB

Reglare in inaltime a saltelei: 3 nivele

Laterala culisanta: NU

Sertar: DA 

Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5