You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Scaun Auto Cybex Solution S2 i-Fix Culoare Nature Green

  • Producator: Cybex
  • Cod Produs: Solution S2 i-Fix Culoare Nature Green
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
1,035.00 RON 899.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679
Scaun Auto Cybex Solution S2 i-Fix Culoare Nature Green certificat ADAC cu scor la testare 1.8

Scaun conceput cu gandul la copilul dumneavoastra : NOUL Solution S2 i-Fix creste impreuna cu copilul de la 3 la 12 ani, adaptandu-se nevoilor schimbatoare, exact cum fac parintii. Acest scaun versatil de copii este acum certificat la cel mai recent standard de siguranta UN R129/03, încorporând proceduri îmbunătățite de testare la impactul lateral.

O tetiera ce se inclina previne caderea capului copilului dumneavoastra in timp ce acesta doarme si previne astfel iesirea din zona de siguranta a tetierei. Un Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral imbunatatit sporeste siguranta in cazul unui impact lateral. In plus, cele 12 setari pe inaltime asigura confortul copilului in crestere pe tot timpul calatoriei. Tetiera poate fi ajustata cu o singura mana, potrivit pentru atunci cand sunteti pe fuga.

– Mecanism patentat de inclinare a tetierei : Ajuta la prevenirea caderii in fata a capului copilului in timpul somnului
Mecanismul patentat de inclinare al tetierei previne caderea in fata a capului copilului in timpul somnului. Aceasta caracteristica asigura ramanerea capului copilului in zona de siguranta oferita de tetiera in permanenta. Acest lucru este important mai ales in cazul unui impact lateral.

– Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral Integrat: Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral (L.S.P) imbunatatit al Solution S i-Fix ofera o siguranta sporita in cazul unui impact lateral. Sistemul L.S.P reduce fortele unui impact lateral cu aproximativ 25% comparativ cu acelasi scaun auto fara sistemul L.S.P deschis.Solution S i-Fix creste cu copilul dumneavoastra de la 3 la 12 ani, o perioada lunga de timp cu multe schimbari.

– Creste impreuna cu copilul: Tetiera ce se ajusteaza pe 12 niveluri permite scaunului sa creasca odata cu copilul oferind astfel o perioada lunga de utilizare. Protectia pentru cap creste odata cu cerintele personale de spatiu ale copilului. Ajustarea se face cu o singura mana usor si rapid.

– Sistem de ventilare: Sistemul de ventilare integrat al scaunului Solution S i-Fix ofera o temperatura confortabila a scaunului pentru copilul dumneavoastra chiar si in zilele calde.

– Pentru extra stabilitate si siguranta: Solution S i-Fix este echipat cu ISOFIX pentru o instalare usoara si extra stabilitate. Poate fi folosit de asemenea si in masini ce nu au ISOFIX.

– Tetiera ajustabila pe 12 niveluri de inaltime

– Asigura o calatorie confortabila pentru copilul dumneavoastra de-a lungul anilor: Sezutul extra lat si adanc asigura confortul calatoriei pentru copilul dumneavoastra de-a lungul anilor.

– Ajustare perfecta: Spatarul ce se poate inclina, al scaunului Solution S i-Fix, se ajusteaza perfect oricarui tip de bancheta de masina.

– Siguranta pentru copilul dumneavoastra: Carcasa fabricata din material special ce absoarbe energia unui impact a scaunului Solution S i-Fix protejeaza si acopera copilul.

Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5