You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg Culoare Soho Grey

  • Producator: Cybex
  • Cod Produs: Sirona Cybex M2 I-Size 0-18kg Soho Grey
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
1,350.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679
Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg  Culoare Soho Grey

(*Baza Isofix se achizitioneaza separat.) Aceasta scoica usoara indeplineste cele mai recente standarde de siguranta si completeaza “sistemul pentru familie” impreuna cu Baza M si Sirona M2 i-Size oferind o singura baza pentru doua scaune.

CYBEX Sirona M2 i-Size respectă noile cerințe și reglementări europene pentru scaunele auto UN R129. Aceasta noua “reglementare “i-Size” prevede ca cei mici cu varsta de sub 15 luni si 15 luni trebuie sa calatoreasca in masina intr-un scaun auto pentru copii orientat rear-facing, lucru considerat cel mai sigur mod de transport de catre experti, inclusiv organizatii ca Which?, ADAC si și organizația germană independentă de testare a consumatorilor Stiftung Warentest.

Siguranta crescuta si confort pana cand copilul atinge 105cm inaltime.
Cand folositi CYBEX Sirona M2 i-Size, copilul poate calatori in el, orientat rear-facing de la nastere si pana la 105cm in inaltime (aproximativ 4 ani). Noul design inteligent aduce mai mult spatiu pentru picioarele copiilor chiar si pentru cei mai inalti. Dar nu ocupa nici mult spatiu- Sirona M2 i-Size poate fi instalat cu usurinta in masini mai mici. Functii aditionale cum ar fi posibilitatea inclinarii cu o singura mana oferă un plus de confort și ușurează utilizarea de zi cu zi.

– Rear facing pana la 105cm, aprox. 4 ani: Reduce semnificativ riscul vatamarii in cazul unui impact lateral. Noul Sirona M2 i-Size va permite sa transportati copiii rear-facing de la nastere pana la o inaltime de 105cm (aprox. 4 ani).

– Alternativ forward facing incepand cu 16 luni si 76 cm: Sirona M2 i-Size are un sistem click-in ce permite comutarea intre forward facing si rear facing foarte usor. In functie de preferintele dumneavoastra, Sirona M2 i-Size poate fi utilizat orientat forward facing pentru copii ce au de la 16 luni si 76 cm in sus (pana la 105cm).

– Sistem L.S.P integrat (Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral): Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral(L.S.P) integrat se deschide in exterior in partea cea mai apropiata de portiera masinii. reducand fortele unui impact lateral dintr-un stadiu incipient. Fie ca alegeti sa calatoriti utiliand scaunul rear-facing sau forward-facing, Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral(L.S.P) integrat al CYBEX Sirona M2 i-Size creste nivelul de siguranta oferit in cazul unui impact lateral. L.S.P poate fi extins in afara si impreuna cu protectiile pentru cap si umeri reduce fortele unui impact lateral.

– Functie de inclinare cu o singura mana: Ajustati inclinarea pana ajungeti la pozitia perfecta (rear-facing : 5 pozitii; forward-facing: 3 pozitii).

– Tetiera ajustabila in inaltime: Protectie ce creste odata cu copilul dumneavoastra. 12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime cu sistem automat de ajustare al hamurilor ce creste impreuna cu copilul dumneavoastra.

– Instalare cu un singur click in ISOFIX: O instalare in sistem ISOFIX cu un singur click atat cand este orientat rear-facing dar si cand este orientat forward-facing permite o instalare usoara si garanteaza siguranta crescuta. Sirona M2 i-Size se prinde in masina cu ajutorul sistemului ISOFIX si nu mai este necesar de alte prinderi suplimentare in centura. Un martor de instalare ajuta la prevenirea unei posibile utilizari gresite.

– Sistem modular M-Line: Aceasta scoica usoara indeplineste cele mai recente standarde de siguranta si completeaza “sistemul pentru familie” impreuna cu Baza M si Sirona M2 i-Size oferind o singura baza pentru doua scaune.

Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5