You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cybex Scaun Auto Pallas G I-Size 9-50kg Culoare River Blue

  • Producator: Cybex
  • Cod Produs: Pallas G Cybex I-Size 9-50kg River Blue
  • Disponibilitate: La Comanda
1,499.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679
Cybex Scaun Auto Pallas G I-Size Culoare River Blue - 2021 ADAC Test Winner

Ultimul model din seria multipremiata, Pallas G i-Size ofera peste zece ani de protectie. Acest scaun 2-în-1 creste odata cu copilul tau, oferind suport optim pentru fiecare stadiu din dezvoltarea lui. In primii ani de viata, scutul de protectie imbunatatit ofera protectie sporita, confort, libertate de miscare si face ca instalarea copilului in acesta sa aiba loc rapid si in siguranta. Tetiera patentata ajuta sustinerea capului copilului intr-o pozitie sigura atunci cand copilul adoarme in timpul calatoriei. Pallas G i-Size este perfect pentru urmatorii zece ani, gata mereu sa ii protejeze pe cei dragi.

40% Mai putine leziuni la nivelul gatului

Scutul de protectie ajuta la reducerea riscului de leziuni ale gatului, oferind protectie superioara prin comparatie cu un sistem clasic de prindere. In cazul unei coliziuni frontale, corpul copilului este propulsat în fata, rulandu-se peste scutul de protectie ce actioneaza precum un airbag, distribuind forta de impact pe intreaga suprafata a acestuia. Acest lucru reduce tensiunea de pe vertebrele gatului si protejeaza capul copilului.

Mai mult de 10 ani de utilizare

Un scaun de masina 2-in-1 ce creste odata cu cel mic, de-a lungul copilariei, de la toddler la pre-adolescent. Copilul tau este protejat de un scut de protectie pana ce ating greutatea de 21 de kg. Apoi scutul este scos, iar scaunul auto este securizat cu ajutorul centurii de siguranta a masinii, asigurand protectie pana cel mic ajunge la inaltimea de 150 cm (aprox. 12 ani).

Instalarea copilului in scaun in doar cateva secunde 

Scutul de protectie integrat ajustabil permite instalarea rapida si in siguranta a copilului, cercetarile aratand ca scuturile de protectie au o rata de eroare mult mai mica, prin comparatie cu sistemele clasice de prindere. Acest nou scut de protectie este dotat cu un sistem de fixare util – nu mai e nevoie sa te apleci peste copil si sa te chinui cu centura de sigurata. Designul ajustabil al scutului de protectie asigura confort excelent celui mic.

Previne caderea capului coplului in fata, in timpul somnului

Tetiera patentata cu 3 pozitii previne caderea capului copilului in fata, in timpul somnului. Capul copilului ramane in zona securizata a scaunului de masina, oferind protectie optima, mai ales in eventualitatea unui impact lateral. Cele trei pozitii de inclinare ale acesteia ajuta la gasirea pozitiei perfecte, facandu-l pe cel mic sa se relaxeze si sa adoarma.

Protectie superioara integrata la impact lateral

Sistemul L.S.P. (LInear Side-impact Protection) Plus ofera siguranta crescuta in eventualitatea unei coliziuni laterale. L.S.P. Plus reduce cu 20% mai mult forta unei coliziuni laterale, fata de acelasi scaun de masina fara sistem L.S.P.

Pozitioneaza cu usurinta scaunul intr-o pozitie confortabila de somn

Pozitia inclinata a scaunului, pe care o obtii cu o singura mana ii asigura confortul celui mic, in masina. Indiferent de varsta pe care o are acesta, scaunul poate fi inclinat cu usurinta, pentru ca cel mic sa aiba un somn odihnitor, in timpul calatoriei.

Asigura circulatia aerului pentru cel mic, in zilele toride

Sistemul de ventilare a aerului permite curentilor de aer sa circule prin scaunul de masina, prevenind acumularea caldurii si asigurand o temperatura confortabila scaunului, chiar si în zilele calduroase.

Sistem intuitiv pentru fixare rapida si sigura 

Sistemele ISOFIX si Top Tether asigura instalarea rapida si in siguranta a scaunului de masina. ISOFIX-ul te ajuta sa fixezi corect scaunul, in timp ce Top Tether il ancoreaza si mai bine, pentru siguranta si stabilitate crescute. Ambele sunt dotate cu indicatori vizuali ce iti confirma daca ai instalat corect scaunul.

Caracteristici:

LUNGIME: 405 mm
LATIME: 595 mm
INALTIME: 590 mm
GREUTATE: 8.9 kg

Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5