You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Baza Isofix Adamex

  • Producator: Adamex
  • Cod Produs: Baza Isofix Adamex
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
699.00 RON

Intrebari si comenzi: 0723 666 005 / 0760 317 679

Produsul poate fi ridicat si din showroom
Ridicarea din showroom se face numai dupa confirmarea telefonica!Scaunele auto, “scoicile” si bazele care folosesc punctele de ancorare IsoFix sunt unele dintre cele mai sigure sisteme pentru fixarea in autoturism. O baza IsoFix si un scaun auto garanteaza protectia copilului.

Ce este un sistem IsoFix?

Sistemele Isofix au fost dezvoltate in parteneriat cu industria auto si sunt standardizate oriunde in lume. Oferite ca facilitate la majoritatea autoturismelor noi, sistemul fixeaza baza IsoFix in 2 puncte de ancorare ale masinii.

De ce sa alegi o baza  IsoFix?

Pentru ca ofera beneficii remercabile! Baza IsoFix se monteaza rapid, este foarte usor de instalat si elimina necesitatea folosirii centurilor de siguranta in jurul scaunului auto. Odata montata asigura o conexiune solida si permanenta intra scaunul auto, baza si autovehicul.

Baza ISOFIX este compatibila cu carucioarele ADAMEX : Quantum, Blanc, Zico, Marco, Porto, Mobi Air, Lumi Air, Reggio, Emilio, Cortina, Paolo, Chantal, Belissa, Cristiano. CarucioareDeCopii nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care nu este compatibila cu scoica dvs. Noi, garantam compatibilitatea cu sistemele de mai sus.

Ridicare
Produsul poate fi ridicat si din showroom:
Rating 0
Scrie un comentariu
Note: HTML is not translated!
    1           5